Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in bedrukte draagtassen.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

 

Draagtassen bedrukt, als relatiegeschenk, promotie of marketing.

Bedrukte draagtassen worden al vele jaren gebruikt als promotiemateriaal. Ze bieden een grote meerwaarde op verschillende manieren. Maar ook als een manier om uw logo of boodschap bij het grote publiek te verspreiden denk hierbij aan alle reclame die u ziet op bussen, treinen en vliegtuigen. Hier leest u 10 leuke ideeën voor het gebruik van bedrukte draagtassen om uw marketing en promotie effectief en eenvoudig te helpen.

 

Scholen, hogescholen en universiteiten zijn de ideale plekken om uw bedrukte draagtassen met u logo weg te geven. De jongeren van vandaag zijn de klanten van morgen. Waarom denk je dat zo veel sportmerken volgeplakte promotionele sporttassen met logo's produceren?

 

Tentoonstellingen zijn prachtige plaatsen voor het weggeven bedrukte draagtassen. Elke bezoeker van een tentoonstelling dient te beschikken over een tas om al hun freebies en informatie vast te houden. De meeste exposanten krijgen bedrukte draagtassen om ze te sponsoren en ze worden meestal bij de ingang door promotieteams weggegeven.

 

 

Supermarkten en buurtwinkels investeren letterlijk miljarden aan bedrukte draagtassen per jaar. Ondanks dat veel regeringen ivm met milieu bewust ondernemen dit aan banden probeert te leggen is het bijna een onmogelijke taak. De meeste shoppers vergeten hun eigen draagtassen mee te nemen en als de winkel er geen kan geven zullen ze waarschijnlijk daar niet meer komen.

 

 

 

 

 

Rockconcerten zijn een uitstekende evenementen om reclame te maken voor uw merk of merk. De meeste concertgangers zullen iets moeten hebben om hun programma's of kaarten, ipods enz. in te zetten. Inclusief de bedrukte draagtas met logo vindt u ook andere promotionele artikelen met logo's zoals flesjes, t-shirts, pennen in de tas. Alle mogelijkheden voor expositie en bekendmaking worden ten volle benut.

 

Conferentie draagtassen zijn een booming markt tegenwoordig. Het wordt namelijk verwacht als je deelneemt aan een conferentie je ook voorziet wordt van een draagtas, draagtassen bedrukt kunnen hierbij uw bedrijf een enorme marketing boost geven. Mensen die conferenties bij wonen zijn vaak mensen met invloed binnen een bedrijf of organisatie. Het is dus belangrijk dat u als sponsor daar tussen komt met uw bedrukte draagtassen!

 

Bedrukte Laptop tassen of een geborduurd Laptop tas worden nu meestal weggegeven met de top of the line computer modellen. Ze zijn goedkoop in grote hoeveelheden te bestellen en de fabrikanten weten als u een laptop koopt u waarschijnlijk de bedrukte laptop tas in de toekomst zal blijven gebruiken.

 

Bedrukte sportassen worden in de meeste sporten gebruikt, er bestaan canvas tassen voor kano's. Ook kunnen voor kleinere items draagtassen worden bedrukt, denk bijvoorbeeld voor de golfsport, tennis, bowling noem het maar op. Wees creatief!

 

Bedrukte katoen tassen zijn perfect als je een soort van milieu vriendelijke promotie campange voor uw bedrijf wil organiseren. Alle supermarkten bieden nu deze zakken als onderdeel van hun normale marketing campagne. Als ze kapot of versleten zijn bieden ze zelfs gratis aan ze te vervangen als je ze eenmaal hebt aangeschaft.

 

Reisorganisaties maken natuurlijk ook gebruik van miljoenen bedrukte draagtassen. Bezoek een willekeurige stad en je zult hordes bezoekers zien met bedrukte draagtassen van touroperators.

 

Dit zijn slechts enkele tips van hoe u bedrukte draagtassen kunt gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf.

 

 

 

Share