Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Gaffer tape een plakband van prestaties.

Gaffer tape is de favoriete plakband van vele fotografen, film en theatermakers in het wegwerken van elke vorm van bekabeling als het nu om gaat in de studio, set of het podium, Gaffer tape is een plakband van. Gemaakt van katoen met een kleeflaag, Gaffer tape is drukgevoelig, maar ongelooflijk sterk. Het gebruik van Gaffer tape is bijna ondenkbaar voor het verbergen van allerlei bekabeling, als het nu om professioneel gebruik gaat of huishoudelijk, de magie van Gaffer tape is het laten verdwijnen van alles wat het oog niet mag zien.

 

 

 

 

Daarom wordt het gebruikt voor het vastzetten van bewegende kabels op de vloer en het veiligstellen van het licht. Gaffer tape zorg niet  alleen voor een veilige werkomgeving maar ook het vermijden van mogelijke elektrocutie, maar Gaffer tape camoufleert ook kabels voor het publiek. Er zijn verschillende soorten van Gaffer tape met betrekking tot grootte, het ontwerp en ook kleur. Het is interessant om op te merken dat het gebruikt kan worden als een substituut voor de kunstenaar. Het is kenmerkend voor bepaalde toepassingen die een smalle breedte nodig hebben en de kleur is ook zo belangrijk omdat het moet ongeveer gelijk zijn aan het onderwerp. Gaffer tape komt meestal in de grijs of zwart, maar andere kleuren kunnen ook op maat worden gemaakt. Het voordeel van Gaffer tape is dat de lijm gemakkelijk weg te halen is en dit in tegenstelling tot de duct tape. Gaffer tape rules!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in gaffer tape.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share