Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Hologram stickers als bescherming tegen vervalsing.

De 3D beelden van hologram stickers helpen u bij het authenticeren van uw producten en deze tergelijkertijd ook te beschermen tegen vervalsingen. Hologrammen zijn unieke beelden die uw product kunnen identificiëren. Het is onmogelijk ze te kopiëren of om een replica van de hologram stickers te maken. Een hologram sticker plakt u eenvoudig ergens op uw product of op de verpakking. Deze wijze van bescherming is één van de meeste efficiënte bescherming voor uw producten tijdens de verzending.

 

 

 

 

Hologram stickers is de enige technologie die openlijke, verborgen en forensische functies kunnen verzorgen op elk plaats en op elke tijd; hologrammen worden gebruikt als een beveiligingsfunctie in valuta's en diverse belangrijke documenten, zoals creditcard pasjes en ID pasjes.

De keuze van de verpakkingsmaterialen zal afhangen van het type product dat wilt verschepen. U kunt meer informatie vinden op verpakkingsmaterialen en hologrammen dan in de business directories en online B2B markten. Een Hologram sticker is de identiteitskaart van een product.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in hologram stickers.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share