Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van materialen en goederen, ze behoren tot de categorie van industriele verpakkingen. Een karton doos is geen luxe verpakking zoals plastic bakken. Karton dozen worden meestal gebruikt als verhuisdozen, om tegen lage kosten spullen in op te bergen. Kartonnen dozen zijn goedkoop, verkrijgbaar in diverse maten en kunnen op maat worden gemaakt en ook waterbestendig indien nodig.

 

 

 

 

Echter een feit dat u niet mag vergeten ... Wanneer u denkt dat kartonnen dozen gemaakt zijn van karton dan heb je het verkeerd. Ze zijn eigenlijk gemaakt van golfkarton, waardoor de term 'kartonnen doos' een verkeerde benaming is en de juiste "golfkarton dozen" zou moeten zijn. Maar goed wij mensen houden de zaken graag simpel.

Golfkartonnen dozen zijn volledig recycleerbaar en kunnen gerecycleerd worden waardoor dit verpakkingsmateriaal duurzaam en milieuvriendelijk is. Een goede reputatie van een bedrijf opbouwen doe je ondermeer door het op tijd en correct leveren van een bestelling. Daarvoor moet men voor al de producten die je aanbiedt de juiste kartonnen dozen hebben, zodat alle items veilig kunnen worden verpakt en vervolgens verscheept naar klanten.

 

De verkeerde formaat van doos kan echt schadelijk zijn voor de goederen, met gevolg dat uw klanten verbogen, of zelfs geopende bestellingen ontvangen. Neem de tijd om online te winkelen en om de beste op maat gemaakte kartonnen dozen te vinden tegen de beste tarieven. Hier zijn een paar tips hoe je de beste koopjes kunt vinden voor kartonnen dozen. Nou, je zou kunnen denken dat je een goede deal krijgt door de aankoop van kartonnen dozen bij uw plaatselijke kantoorboekhandel.  Er is echter een zeer grote kans dat u teveel zal betalen voor uw kartonnen dozen dan dat u zou moeten doen.

 

 

 

 

 

Jaren geleden heeft u wellicht met uw lokale verpakkingsmaterialen groothandel een goede deal kunnen sluiten, maar nu met de opkomst van het internet kunt u nationaal of zelfs internationaal op zoek gaan naar een leverancier van kartonnen dozen. Het vinden van een leuke aanbieding voor kartonnen dozen, kan je tegenwoordig gemakkelijk doen via het internet. Dit doe je door een simpele zoekopdracht uit te voeren. Met behulp van een zoekmachine zal wordt een lange lijst van leveranciers getoond die kartonnen dozen aanbieden. Vanaf hier moet u even de tijd nemen om de verschillende aanbieders van kartonnen dozen één voor éen te vergelijken, en goed kijken welke kartonnen dozen ze leveren.

 

Kijk naar de formaten en kwaliteit van het karton. Zijn het luxe kartonnen dozen of golfkarton dozen, zijn ze enkelwandig of dubbelwandig. Dubbelwandige kartonnen dozen zijn een stuk steviger dan enkelwandige dozen, dus bepaal eerst voor welke producten of bezittingen u kartonnen dozen nodig heeft. Daarnaast moet men de tijd nemen om de reputatie van een bedrijf dat kartonnen dozen verkoopt even onderzoeken. Tegenwoordig kunt u op het internet heel gemakkelijk informatie vinden over bedrijven die producten online aanbieden. U kunt ook kijken of ze aangesloten zijn bij een bepaalde keurmerk, of als iemand een slechte ervaring met een leverancier heeft gehad, zal men dit zeker hebben gemeld of geschreven op het internet.

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in kartonnen dozen.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share