Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Kartonnen kokers

Kartonnen kokers zijn een populaire verpakkingsmaterialen als het gaat om het veilig versturen van belangrijke documenten. Kartonnen kokers worden wereldwijd gebruikt voor het versturen van linnen doeken, canvas schilderijen, foto's, kaarten en andere belangrijke documenten. Ze worden gemaakt uit karton en er bestaan verschillende kwaliteiten. Ze worden gemaakt met een afsluitdeksel waardoor de inhoud schoon en droog blijft.

 

 

 

 

De kwaliteit van kartonnen kokers wordt bepaald door de dikte van het karton. Het is geen golfkarton die wordt gebruikt, maar geperst karton. De wanden zijn meestal 5 tot 8 mm dik, ze komen meestal in de kleuren wit en bruin. De lengtes kunt u bestellen of kopen van 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 cm tot een meter en zelfs groter. Een van de betere merken van kartonnen kokers is Tupac.

Kartonnen kokers kunnen ook op maat worden gemaakt en in verschillende kleuren. Transparante kokers zijn tegenwoordig ook beschikbaar en er bestaan zelfs kokers met schroefdraad of schroefkokers genoemd. Er bestaan ook kunststof kokers gemaakt van PETG, maar voor de transport worden de kartonnen kokers nog steeds het meest gebruikt. Kartonnen kokers kunnen ook eenvoudig worden verwerkt met verschillende coatings, zoals het waterdicht maken, denk hierbij aan melk die in kartonnen pakken worden verkocht. Kartonnen kokers zullen ongetwijfeld nog meer evolueren in de komende jaren, en beschikbaar zijn voor nieuwe toepassingen.

 

 

 

 

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in kartonnen kokers.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share