Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Kisten en kratten, houten verpakkingsmateriaal voor optimale bescherming.

Kisten en kratten als verpakkingsmateriaal voor zakelijk transport.

 

Kisten en kratten zijn tegenwoordig alom bekend als betrouwbaar houten verpakkingsmateriaal om uw goederen veilig in te verzenden. Sterker nog het gebruik van kisten en kratten is al een eeuwenoude traditie binnen de transportwereld. Het gebruik is hetzelfde gebleven alleen de normen waar transportkisten aan moeten voldoen is veranderd. Denk aan de afmetingen, de houtsoorten, de mogelijkheid tot het stapelen.

 

 

 

 

Kisten en kratten

Houten kisten moeten tegenwoordig aan verschillende normen voldoen voor de veiligheid. Houten kisten en kratten moeten bijvoorbeeld gemaakt worden uit hittebestendig hout, bovendien moeten ze behandeld worden om geen ziektes van de ene land naar de andere te brengen. Deze normen zijn allemaal vastgesteld binnen de ISPM 15 normen, deze beschrijft hoe dat hout moet behandeld worden tegen het verspreiden van parasieten en organismen en ziektes binnen houten verpakkingsmateriaal als transport kisten en kratten. Houten kratten worden ook aan deze maatregel onderworpen, indien u internationale transporten van uw goederen door middel van houten kratten of houten kisten wil doen, dient u zeker te zijn dat deze voldoen aan de ISPM 15 normen.

 

Flexibele verpakkingen

 

Het gebruik van houten of kunstof kratten is flexibel, denk aan het licht gewichte en handbare formaten die worden gemaakt. Bovendien zijn kunstof kratten als houten kratten stapelbaar, waardoor ze ideaal zijn voor opslag.

Ook ideaal als opslag binnen uw woning of kantoor.

 

Het is bekend dat een woning of kantoor dat netjes en georganiseerd ingericht is het leven of de werkomstandigheden een stuk prettiger maakt. Fabrikanten van kisten en kratten spelen in op deze behoefte door een ruim assortiment aan plastic kratten of houten kratten op de markt te brengen die u kunnen helpen bij het flexibel en effectief opslaan van uw bezittingen als particulier gebruik of bijvoorbeeld, administratieve opslag voor zakelijk gebruik.

 

 

 

 

 

Houten kisten en kratten kunt u bestellen in alle soorten afmetingen en nestbaar of stapelbaar.

Houten kisten worden gemaakt van:

  • massief ruig houten
  • geschaafd hout
  • loofhout
  • plaat materiaal
  • vuren of grenenhout

 

De meeste houten kisten en kratten zijn geschikt voor de export of import of transport van producten mits ze aan de ISPM 15 normen voldoen.  U kunt ook de kisten en kratten opvullen met piepschuim of bitumen papier voor extra bescherming tijdens het transport. Kisten en kratten zijn geschikt voor alle vormen van transport, luchtvaart, zeevaart of zelfs heffen en hijsen vormen geen probleem.

Ook heeft u de mogelijkheid om houten kisten en kratten op maat te laten maken. Denk hierbij aan het aanbrengen van scharnierende opzetranden, dat het opstapelen van kisten en kratten voor magazijn en voorraad een stuk gemakkelijker maakt!

 

Een plastic krat wordt gemaakt van:

  • polythyleen of transparant polycarbonaat

Ook hier kunt u bij plastic kratten en kratten gebruik maken van piepschuim of bitumen papier om de inhoud optimaal te beschermen tijdens de transport. Plastic kratten worden overigens weinig gebruikt voor de transport van goederen. Omdat deze vaak open zijn en diefstal gevoelig zijn. Plastic kratten worden het meest gebruikt als opslag materiaal in magazijnen en met name voor vers producten als groenten en fruit.  

 

Plastic kratten zijn ook nestbaar en opstapelbaar.

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in kisten en kratten.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share