Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Het gebruik van kunststof bakken als verpakkingsmateriaal voor opslag, logistiek & transport.

kunststof bakken als verpakkingsmateriaal voor zakelijk en particulier transport. Kunststof bakken worden voor internationale transporten van goederen als verpakkingsmateriaal weinig gebruikt, dit gebeurt meer in kartonnen dozen. Kunststof bakken worden het meest gebruikt door particulieren voor het verhuizen en opslaan van hun inboedel. Vaak worden bij een verhuizing kostbare bezittingen vervoerd en wil men deze goed beschermen. Plastic en kunststof bakken zijn als verpakkingsmateriaal steviger dan kartonnen dozen en zullen de inhoud optimaal beschermen tijdens de transport.

 

 

 

 

Wat is het doel van de kunststof bakken?

Opbergen binnen de woonkamer of massa opslag binnen uw bedrijf, of als transportmiddel voor uw goederen, of om uw spullen in te verhuizen. De dikte van kunststof bakken bepaalt de kwaliteit. Daarnaast moet u kijken of de plastic bak langs de voorzijde of zijkanten kunnen worden geopend en of ze stapelbaar zijn. Gebruikt u kunststof bakken voor de opslag van organische materialen dan dient u de bodem te voorzien van een kunstof laagje om aantasting van de binnenwanden te vermijden.

 

Euronorm kunstof bakken hebben de volgende afmetingen  afmetingen van 200 x 150 mm tot en met 800 x 600 mm en 1000 x 400 mm, deze zijn ook geschikt voor internationaal transport. Er zijn verschillende soorten kunststof en metalen bakken voor transport en logistiek beschikbaar.

 

 

 

 

 

Polyester bakken

Bij polyester bakken gaat het vooral om de inhoud capaciteit. Polyester bakken zijn stevig en vervaardigd uit Polyester of glasvezel. De inhoud capaciteit van polyester bakken begint vanaf 50 tot 50.000 liter. Hierbij telt ook de dikte van de wanden van de polyester bak. Ze zijn te leveren in alle kleuren, vormen en afmetingen. Sommige bedrijven leveren Polyester bakken op maat, waar u kunt aangeven of u een deksel, scharnieren of poten aan de polyester bakken wilt toevoegen.

 

Metalen bakken

 

Er worden ook metalen bakken geproduceerd voor het transport. Aluminium bakken worden het meest gebruikt omdat ze stevig en licht zijn, wat de prijs alleen gunstiger kan maken. Metalen bakken worden gekozen voor speciale transporten, overheid, militair, medisch kortom alles wat belangrijk is en veilig de bestemming moet bereiken wordt in metalen bakken vervoerd.

Magazijnbakken voor magazijn, werkplaats of bedrijf

 

Er zijn diverse typen magazijnbakken beschikbaar en zijn gemaakt uit plastic. De meeste magazijnbakken zijn ontwikkeld voor het schapsysteem, maar worden ook vaak in paternoster systemen gebruikt. Magazijnbakken hebben een gemiddelde bouwhoogte van 100 mm en twee breedtematen 115 en 230 mm. De meeste magazijnbakken hebben vier lengte afmetingen 300, 400, 500 en 600 mm. Magazijnbakken zijn meestal gemaakt uit polypropeen.

 

Bij polyester bakken gaat het vooral om de inhoud capaciteit. Polyester bakken zijn stevig en vervaardigd uit Polyester of glasvezel. De inhoud capaciteit van polyester bakken beginnen vanaf 50 tot 50.000 liter. Hierbij telt ook de dikte van de wanden van de polyester bak. Ze zijn te leveren in alle kleuren, vormen en afmetingen. Sommige bedrijven leveren Polyester bakken op maat, waar u kunt aangeven of u een deksel, scharnieren of poten aan de polyester bakken wil toevoegen.

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in kunststof bakken.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share