Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Medisch transport

Medisch transport is een cruciale schakel tussen het succesvol samenwerken van medische instellingen. Het is echter van vitaal belang dat u ervoor kiest om een koeriersdienst met specialistische ervaring op het gebied van medische transport te gebruiken. Daarbij wilt u zeker zijn dat het transportbedrijf of koeriersdienst zich bewust is van alle risico's die komen kijken bij medisch transport. Denk hierbij aan levende organen die niet mogen beschadigd worden. Sommige goederen moeten koel worden bewaard, zoals farmaceutische producten.

 

 

 

 

 

 

 

Medisch transport uitsluitend voor de farmaceutische industrie

Vaak vullen medische koeriers het gat tussen leven en dood op. Een voorbeeld hiervan kan een harttransplantatie zijn, waarbij in Amsterdam een hart beschikbaar is gekomen voor een patient in Eindhoven. Dit is een een extreme vorm van medisch transport waarbij op dezelfde dag de medische koeriers het hart zal oppikken, meestal binnen een uur en zal het vervoeren naar Eindhoven en dit op een veilige manier zonder teveel risico's te nemen.

 

Bij het medisch transport met uitsluiting van medische voorwerpen, is de grootste risico de temperatuurs verlies, en deze is belangrijk voor bloed en organen. Dus de uitrusting bij medisch transport moet echt aan de voorwaarden voldoen om biologische materialen zoals weefsel of bloed optimaal te beschermen tegen beschadiging van enige vorm van warmte zelfs gedurende een korte periode van tijd. Het belang van ervaring en expertiese in deze tak van de transport is van het grootste belang.

 

 

 

 

 

   Gratis adverteren! Schrijf een artikel over uw bedrijsftak. Uw artikel wordt gratis geplaatst op onze nieuwspagina, met bedrijfsnaam en link naar uw website! Klik hier om een artikel toe tevoegen!

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Zoek hier nationale en internationale bedrijven gespecialiseerd in medisch transport.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share