Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Noppenfolie als verpakkingsmateriaal

Iedereen is wel vertrouwd met noppenfolie of luchtkussenfolie als verpakkingsmateriaal niet alleen IT goederen te beschermen gedurende de verzending proces, maar als u klaar bent met verpakken kan het ook een erg leuk en vreemde verslavende effect met zich meenemen namelijk het knallen van de luchtbelletjes!

 

 

 

 

Wat is noppenfolie en waarvoor wordt het gebruikt als verpakkingsmateriaal?

Noppenfolie is een beschermende laag plastic folie met gevulde luchtbellen ontworpen om objecten te beschermen wanneer zij worden geleverd, verplaatst of opgeslagen. Noppenfolie is een transparante folie die als opvulmateriaal of als inpakmateriaal wordt gebruikt in het bijzonder voor breekbare artikelen. De belletjes zijn rond en variëren in grootte afhankelijk van de grootte en de kwetsbaarheid van het object. In het algemeen moeten kleine noppenfolie gebruikt worden voor kwetsbare goederen zoals elektronica en glaswerk, terwijl de grote noppenfolie wordt vaker gebruikt voor grotere voorwerpen zoals meubels, televisies, schermen. Noppenfolie wordt meestal gebruikt om items voor verzending te beschermen. Dit gebeurd door verschillende lagen om het item te verpakken als extra bescherming tegen schokken of stoten. Soms wordt noppenfolie als opvulmateriaal gebruikt om leegtes op te vullen en om items stabiel te houden tegen bewegen binnen hun verpakking.

 

 

 

 

 

Soorten noppenfolie

 

Er zijn verschillende types noppenfolie op de markt, die allemaal hun eigen doeleinden hebben. Ze kunnen ook bij de verpakkings groothandel worden gekocht in verschillende vormen, met inbegrip van rollen, vellen en tassen. Enkele veel voorkomende soorten u kunt tegenkomen zijn onder andere:

 

- noppenfolie met grote luchtbelletjes.

- noppenfolie met kleine luchtbelletjes.

- antistatische noppenfolie: gemaakt voor statische gevoelige elektronische producten zoals computer onderdelen.

- zelfklevend noppenfolie: die zorgt voor meer veilige verpakking van uw goederen

- biologisch afbreekbare noppenfolie: een geweldige optie voor zij die zich bewust zijn over het milieu.

- noppenfolie tassen: een handige zakje meestal gebruikt voor kleine voorwerpen.

 

Nopenfolie kopen of bestellen.

 

U kunt bij een groothandel in verpakkingsmateriaal langs om noppenfolie te kopen. Maar tegenwoordig kunt u ook noppenfolie gemakkelijk bestellen via het internet. Bij het bestellen via internet wordt de bestelling bij u aan deur geleverd wat toch weer gemakkelijk is. Als u veel noppenfolie nodig heeft dan is het mischien handiger om grote rollen van 10, 20, 50 , 100, en zelfs 200m te kopen, dit scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten. Natuurlijk zijn er kleinere rollen beschikbaar.

 

 

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in noppenfolie.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share