Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

Noppenschuim de ideale verpakkingsmateriaal.

Deze vorm van verpakkingsmateriaal wordt veel gebruikt voor het verpakken van zowel consumptiegoederen als in de industrie goederen.

Noppenschuim is populair omdat het goedkoop, flexibel en gemakkelijk verkrijgbaar is. Het voordeel van dit verpakkingsmateriaal is dat u deze in verschillende vormen of formaten kunt snijden en het item optimaal beschermd tegen schokken of stoten.

 

 

 

 

Dit geldt met name voor noppenschuim die gemaakt wordt van witte polystyreen die gebruikt wordt om een breed scala van goederen te beschermen, van televisies, glaswerk, porselein, meubels tot kleine huishoudtoestellen. Als u in de consumentenmarkt iets koopt in een doos dan is de kans groot dat deze verpakt is in noppenschuim of een andere soort van schuimvulling of schuimrubber.

Polystyreen wordt voor haar absorberende schokeigenschappen, en kan worden op maat gemaakt om te passen rond vrijwel elke item.

Piepschuim wordt ook veel gebruikt in de industrie als verpakkingsmateriaal voor onderdelen en eindproducten. Een ander type van schuim verpakking die op grote schaal wordt gebruikt in zowel de consumentenmarkt en in de industriële verpakking, zijn kleine foam chips. Deze worden veel gebruikt omdat ze dezelfde schokdempende eigenschappen hebben als polystyreen.

 

 

 

 

 

Echter hun unieke eigenschap is dat ze als losse stukjes kunnen gegoten worden als opvulmateriaal rondom het even welk type van goederen. Een mooi voorbeeld is een kerstpakketten die misschien twintig items bevat opgevuld met foam chips ter bescherming van de goederen. Dit zijn enkele redenen waarom schuimrubberen verpakkingsmateriaal zo populair is.

 

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in noppenschuim.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

Share