Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in plastic insteekhoezen.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

 

Plastic insteekhoezen  en mappen voor het organiseren van documenten.

Een herbruikbare en veerkrachtige plastic insteekhoes biedt een perfecte oplossing om presentaties, en dergelijke dergelijke documenten optimaal te beschermen tegen slijtage. Plastic insteekhoezen worden gemaakt van polypropyleen kunststof en zorgt voor een veilige opslag en archivering voor papierwerk en belangrijke documenten, en dit allemaal op een milieu vriendelijke manier.

 

 

 

 

Plastic insteekhoezen voor documenten van A4 formaat zijn vaak de perfecte en bieden optimale bescherming. Een kwaliteit insteekhoes komt ook met twee gesloten zijkanten voor een goede grip, en een schrijfbaar tab aan de bovenkant voor het gemak bij de opslag, en een duimknop voor het gemak bij het openen.

 

Enkele van de meest voorkomende plastic insteekhoezen zijn:

 

Een multifunctioneel plastic insteekhoes dat vaak wordt gemaakt uit polypropyleen zijn licht in gewicht en ideaal voor het opbergen van zo'n 25 pagina's. Deze plastic insteekhoezen zijn gemaakt voor een frequent gebruik.

Heet u meer opslag nodig dan kunt u gebruik maken van bredere plastic insteekhoezen die tot 2 en 3 centimeter dik kunnen zijn. Deze plastic insteekhoezen zijn ideaal voor het vervoer van grote hoeveelheden documenten zoals, onderzoeksprojecten, handleidingen, catalogi en worden gesloten gehouden door middel van een lus.

 

 

 

 

 

Een grote plastic insteekhoes of envelop is ideaal voor het opbergen en beveiligen van een grote documenten zoals een portemonnee, douana documenten, of andere belangrijke transport en reisdocumenten. Met deze plastic insteekhoezen zijn uw documenten altijd veilig opgeslagen tijdens een reis of transport.

 

Daarnaast bestaan er ook antimicrobiële plastic insteekhoezen, deze worden behandeld om de groei van schimmels, en bacteriën, die vaak een belangrijke oorzaak zijn voor vlekken, geuren, of algemene verslechtering de opgeslagen documenten of papierwerk tegen te te gaan. Een biologisch afbreekbaar plastic insteekhoes biedt een herbruikbare, en milieu vriendelijke mogelijkheid tot opslag van document en breekt af zonder het vrijkomen van toxische of andere gifstoffen.

 

Ook kunt u plastic insteekhoezen gebruiken voor archivering van documeten er zijn een breed scala van gekleurde plastic insteekhoezen beschikbaar, kleurcodes zoals blauw, rood, groen en geel, zijn te verkrijgen wat aanzienlijk helpt bij het organiseren van uw documenten.

 

Kortom plastic insteekhoezen worden vervaardigd in een zware poly materiaal en is perfect om een enorme hoeveelheid van papieren te beschermen van algemene slijtage in transport of als opslag.

 

 

 

Share