Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in plastic tasjes bedrukken.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

 

Plastic tasjes bedrukken

Om tegenwoordig te voldoen aan de wisselende eisen van klanten, is op maat plastic tasjes bedrukken de beste oplossing, omdat ze dan uitblinken van de duizenden andere plastic tasjes die in de omloop zijn. Bedrijven zijn zich bewust van de promotionele waarde van plastic tasjes bedrukken en zijn bereid daarin te investeren. Laat ons eerlijk wezen, ieder plastic tasje bedrukt met uw logo of naam is toch weer gratis reclame. Bekende voorbeelden van plastic tasjes bedrukken zijn de plastic boodschappentassen, denk bijvoorbeeld aan de AH tas, C1000, Digros en andere grote supermarktketens.  

 

 

 

 

Plastic tasjes bedrukken kan in verschillende stijlen, ze zijn divers in zowel het ontwerp en de vraag. Plastic tasjes bedrukken kan gebruikt worden voor een groot aantal doeleinden. Andere aangepaste gedrukte items zijn doorgaans gebruikt voor een specifiek doel. Neem het voorbeeld van een op maat gedrukte t-shirt. Ze worden meestal gebruikt voor de promotie van een organisatie, een instelling of een andere instelling of beweging. Aan de andere kant, zijn het bedrukken van plastic tasjes veelzijdiger en bieden meer toepassingen.

 

Het is tegenwoordig een etiquette voor boetiekjes, supermarkten en winkelcentra om hun eigen speciaal ontworpen plastic boodschappentassen te hebben. Meestal zijn deze tassen voorzien van hun naam of logo. Op maat gemaakte papieren zakken worden ook wel gebruikt maar minder frequent.

 

 

 

 

 

 

De vraag naar plastic tasjes bedrukken groeit enorm. Ieder bedrijf wil zijn naam of logo op plastic tasjes hebben, ze zijn een geweldig middel voor business marketing. Maar het geeft ook een trendy touch, een extraatje, denk bijvoorbeeld als je op straat loopt met een Aldi tas, of je op straat loopt met een AH tas, het verstevigd toch een bepaald beeld. Plastic tasjes bedrukken kom je steeds vaker tegen bij vakbeurzen, door de groeinde vraag komen er ook meer aanbieders bij die plastic tasjes kunnen bedrukkken. Gesproken over beurzen, kijk om je heen zie je ook niet op een beurs plastic tasjes bedrukt met de naam van de beurs erop, of logo?

 

Het wordt gewoon gedaan, plastic tasjes bedrukken is een vorm van identificatie met een organistatie, beweging of bedrijf, wat toch een weerspiegeling heeft van de maatschappij en een meerwaarde toekent aan iemand de deze tasjes dragen. Bedrijven gebruiken het bedrukken van plastic tasjes samen met andere items als een deel van hun marketing strategie. Evenementen bijvoorbeeld, gelinkt zijn aan een organisatie of bedrijf maken ook gretig gebruik van plastic tasjes bedrukken, duizende exemplaren gaan er gratis over de toonbank en dit is toch slimme en bijna gratis reclame!

 

 

 

Share