Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Kopen of bestellen? Zoek hier nationale en internationale bedrijven in Plastic opbergdozen.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

Transport en logistiek Nederland

 

 

 

 

Het gebruik van plastic opbergdozen groeit!

In onze snelle maatschappij van vandaag, zijn plastic opbergdozen vrij populair vanwege een paar heel nuttige voordelen. Plastic opbergdozen hebben veel voordelen ten opzichte van andere opbergdozen, maar hebben ook een minimaal aan nadelen.

 

Dus waarom moet u precies gebruik maken van kunststof voor opslag?

 

Een belangrijke reden is om te voorkomen dat roest uw objecten aantast. Plastic opbergdozen zijn erg populair en veelzijdig omdat ze niet roesten. En omdat u er zeker van bent dat plastic opbergdozen niet lijden tot roest, dan kun je zowel gebruik maken van droge producten en zelfs vochtige producten om in uw plastic opbergdozen op te slaan zonder daarbij schade aan de plastic doos of aan de inhoud te krijgen.

 

 

 

 

Afgezien van het niet roesten, zijn plastic opbergdozen duurzaam en stevig, waardoor dit één van de beste materialen is voor opslag doeleinden. Plastic is licht en toch stevig. Deze eigenschappen zijn zeker nuttig in termen van gewicht. Denk hier allleen al bij het tillen!

Net als andere verpakkingsmaterialen, nemen plastic opbergdozen niet veel ruimte in beslag, omdat plastic dun is en zeer nuttig is voor de opslag van veel items. Een andere reden waarom bedrijven gebruik maken van kunststof om hun producten in op te slaan is dat kunststof in veel gevallen kneedbaar is. Ze kunnen als het ware worden geperst in krappe ruimtes of kasten.

 

Dus als je  er even over nadenkt, is het vrij duidelijk waarom plastic opbergdozen zo populair zijn. Plastic opbergdozen zijn robuust, duurzaam, licht in gewicht en betrouwbaar. Plastic opbergdozen zijn ook betaalbaar in vergelijking met alle andere verpakkingsmaterialen, met kartonnen dozen het enige materiaal dat goedkoper is. De belangrijkste nadeel met kartonnen dozen is dat ze minder duurzaam zijn waardoor ze onbetrouwbaar voor de lange afstand transporten zijn.  

 

 

 

 

 

Grote rederijen maken gebruik van kartonnen dozen vanwege hun goedkope kosten en super lichtgewicht, maar als ze zouden overstappen naar een herbruikbare plastic opbergdozen, dan zouden zij waarschijnlijk op lange termijn meer besparen. Een ander voordeel van plastic opbergdozen is het feit dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, daarbij vormen ze geen bedreiging voor ons milieu.Ten opzichte van materialen zoals metaal, karton en hout hebben ze allemaal problemen als ze nat zijn of ondergedompeld worden in water. Plastic opbergdozen aan de andere kant hebben geen enkel probleem, zelfs als ze zijn gewassen met water. Als je erover nadenkt, klinkt dit mischien niet als een groot voordeel, maar als je goed kijkt naar wat er kan gebeuren tijdens een transport is dit toch wel een heel groot voordeel.

 

De voordelen van plastic opbergdozen!

 

Als items worden geleverd in metalen dozen, dan kunnen ze roesten. Als ze werden geleverd met kartonnen dozen of houten kisten en kratten, dan kunnen ze gemakkelijk breken. Met alle voordelen van plastic opbergdozen, zou je denken dat dat voldoende is om u te overtuigen om over te stappen naar een duurzaam opbergsysteem. Maar hier is nog een pluspuntje, plastic opbergdozen hebben een veel meer en mooie ontwerpen om uit te kiezen. U kunt een op maat plastic opbergdozen op maat laten maken die aan de exacte afmetingen voldoen om zelfs perfect in uw kasten of opbergruimtes te laten passen. Daarbij zijn ze ook nog stapelbaar en nestbaar!

 

Uit al deze voordelen en prachtige redenen zou je haast denken dat plastic opbergdozen door god zijn gestuurd, ze zijn goedkoop en praktisch om items op te slaan, zoals eten, kleding, decoratie, gadgets, telefoons, huis accessoires en nog veel meer.  

 

 

 

Share