Transport en logistiek Air cargo Weg transport Trein Zeetransport Binnenvaart Transport & Verpakkingsmaterialen Link plaatsen

 

 

Het kiezen van de juiste verpakkingsmateriaal.

Het gebruik van de juiste verpakking techniek en het kiezen van de juiste verpakkingsmateriaal zal ervoor zorgen dat de producten de klant in perfecte staat bereiken. Tijdens het inpakken van breekbare goederen, moet opvulmateriaal worden gebruikt. Er zijn drie primaire soorten verpakkingsmaterialen: primaire, secundaire en tertiaire. Daarbij kan je verpakkingsmateriaal onderverdelen in: industrie verpakking, luxe verpakking en karton verpakking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht van verpakkingsmaterialen

 

De verpakkingsmateriaal die direct voor het inpakken van het product wordt gebruikt is de primaire verpakking. Deze bestaat normaal gesproken uit de verpakking waarin het item is verkocht. De secundaire verpakking bestaat uit een doos van golfkarton en de tertiaire verpakking zal een grotere doos zijn of kisten en kratten zijn die gebruikt wordt voor de verscheping. Primaire verpakkingsmaterialen zijn meestal gemaakt uit kunststof, metaal of karton zijn, terwijl golfkarton de meest voorkomende vorm van tertiaire en secundaire verpakkingensmaterialen is. Houten kisten en kratten, samen met plastic bakken behoren ook tot de tertiaire vorm van verpakkingsmateriaal.

 

Transport en logistiek Nieuws

 

 

 

Transport nieuws

Transport management

Werken als koerier

Medisch transport

Gekoeld transport

Barcode software

Hologram stickers

Gaffer tape

Container transport

Plastic folie

Barcode revolutie

Barcode Label Software
voorraadbeheer software

polypropyleen zakken

Plastic tasjes bedrukken

Transportbedrijven

 

Verschillende soorten verpakkingsmaterialen

 

Een kartonnen doos is de meest voorkomende vorm van verpakking. De minder dikke kartonnen dozen worden gebruikt voor het vervoer van licht gewicht goederen waarbij de dubbe lwandige kartonnen dozen kunnen gebruikt worden voor zwaardere materialen. Zodra de goederen netjes zijn verpakt, moet er opvulling gebruikt worden om het te beschermen tegen eventuele schade. Luchtkussenfolie of noppenfolie is de meest voorkomende type van opvulmateriaal. In sommige gevallen worden kleine stukjes schuimachtig materiaal gebruikt om het product te beschermen tegen schokken en stoten. Plastic folie en plastic verpakking wordt meestal gebruikt om levensmiddelen zoals vruchten langer vers te houden waarbij de niet geperforeerde ademende BOPP-folie een innovatief product is uitermate geschikt voor het inpakken van levensmiddelen. Plastic verpakking kunnen ook gebruikt worden om producten volledig luchtdicht af te sluiten voor de houdbaarheid. U kunt ook opteren om hologram stickers en barcode software te gebruiken om uw goederen te beschermen tijdens de verzending.

Aanbieding

 

 

 

 

 

Noppenschuim verpakkingsmateriaal deze komen voor in drie vormen: zachte schuimblokken of schuimbladen, schuim chips of wit polystyreen die kan worden gesneden in zowat elke vorm die u wilt maken dit opvulmateriaal een veelzijdige verpakkingsmateriaal.

 

Velcro of duct tape is vaak een zeer sterke brede tape, die wordt gebruikt om dozen te verzegelen en af te sluiten of te versterken.

 

Noppenfolie kan gebruikt worden om bijna alles mee in te pakken en is tegen schokken of stoten. Ook ideaal voor het verpakken van kleine delicate items.

 

Kartonnen kokers  deze zijn ideaal voor het verzenden van documenten, posters, foto's, schilderijen of delicate items. Ze worden gemaakt uit de robuuste verpakkingsmaterialen, en zijn gemakkelijk te her gebruiken en recycleerbaar.

 

Verpakkingsmaterialen zijn een cruciaal onderdeel als het gaat om het inpakken van producten, er is altijd een noodzaak om het vervoer van goederen op een veilige manier van het ene gebied naar de andere te brengen. De allereerste pakketten werden meestal verpakt in riet, in houten kisten gezet of vervoerd in keramische vaten bekend als amforen. Naarmate de tijd verstreek en goederen moesten worden getransporteerd over langere afstanden moesten mensen een efficiƫnter verpakkingsmateriaal creƫren. Van houten kisten en kratten naar kunststof bakken die recycleerbaar en duurzaam zijn. Vandaag hebben we een verscheidenheid van verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Groothandel verpakkingen, schieten als paddestoelen uit de grond omdat er een enorme vraag is aan flexibele verpakkingen, cadeau en plastic verpakking.

 

Gratis adverteren! Schrijf een artikel over uw bedrijsftak. Uw artikel wordt gratis geplaatst op onze nieuwspagina, met bedrijfsnaam en link naar uw website! Klik hier om een artikel toe tevoegen!

 

 

 

 

Transport en logistiek

Transport en logistiek
Transport, opslag, logistiek en verpakkingen.

 

 

 

Zoek hier nationale en internationale bedrijven in verpakkingsmaterialen.

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

Verpakkingsmaterialen

Online kopen of bestellen?

Noppenschuim

Noppenfolie

Plastic verpakking

Plastic folie

Duct tape

Gaffer tape

Hologram stickers

Kartonnen kokers

Plastic bakken

Kartonnen dozen

Kunststof bakken

Polyester bakken

Kisten en kratten

Pallettrucks

Logistiek

Barcode software

 

 

Transport

Containers

Pallets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Provinciaal transport en logistiek.

 

 

 

 

 

Drenthe

Friesland 

Groningen

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland

Limburg

Noord-Holland

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

 

 

 

 

 

 

 

 

Nationaal transport en logistiek Nederland.

 

 

 

 

 

Aalsmeer

Coevorden

Goor

Leiden

Texel

Alkmaar

Delft

Groningen

Lelystad

Terneuzen

Almere

Den Bosch

Haarlem

Maastricht

Tiel

Amersfoort

Den Haag

Hardenberg

Meppel

Tilburg

Amsterdam

Deventer

Harderwijk

Middelburg

Twente

Apeldoorn

Doetinchem

Heerenveen

Nieuwegein

Veenendaal

Arnhem

Dordrecht

Heerlen

Nijmegen

Venlo

Assen

Drachten

Hengelo

Oldenzaal

Vlaardingen

Barendrecht

Drenthe

Hilversum

Raalte

Vriezenveen

Barneveld

Duiven

Hoogeveen

Rijssen

Waalwijk

Bergen op zoom

Ede

Hoorn

Roermond

Weert

Beverwijk

Eindhoven

Ijmuiden

Roosendaal

Wijchen

Bleiswijk

Emmen

Kampen

Rotterdam

Zaanstad

Boxtel

Enschede

Leeuwarden

Schiphol

Zevenaar

Breda

Zoetermeer

Zwijndrecht

Zwolle

Zierikzee

 

 

 

Share